Om Elme Energi och Hälsa


Jag som jobbar här och driver Elme Energi och Hälsa på deltid heter Eva. Jag är diplomerad ört- och näringsterapeut (2008) och certifierad terapeut i hårmineralanalys och har jobbat med hårmineralanalyser sedan 2010, därtill är jag även certifierad och kvalitetssäkrad terapeut i basmedicin (2013).

Elme Energi och Hälsa erbjuder alternativa och holistiska terapier och analyser för din kropp och själ som syftar till att finna de ursprungliga och naturliga orsakerna till att din kropp hamnat ur balans. Vill du förbättra din hälsa och få ett långsiktigt resultat ligger svaret i att aktivera kroppens egen läkande förmåga med syfte att återfå balansen i kroppens uppbyggnad.Långt innan trötthet och andra symtom övergår till sjukdom är det möjligt att förebygga och återfå hälsan. Förutsättningarna för en god hälsa är att tillgodose kroppens behov av näring. Alla funktioner i kroppen behöver näring som vi får till oss genom kosten. Det egna behovet av näringsämnen kan variera, det avgörs av vår storlek, ålder, nuvarande hälsa, arbete, miljö, livsstil, medicinintag, arv m.m.
Näringsbehovet är individuellt och ökar vid stress och sjukdom. Ett genomtänkt intag av nödvändiga näringsämnen har i vetenskapliga studier visat sig förebygga och höja vår hälsa. Sjukdomar och symtom är kroppens sätt att visa att den är i obalans.
Du kanske har känt att din hälsa varit i obalans under en tid eller besökt läkare men ändå inte kommit tillrätta med dina besvär?Mina utbildningar
 

Diplomerad ört- och näringsterapeut Örtmedicinska skolan i Göteborg

2008
Steg 1: Utbildning i hårmineralanalys & Metabolic Typing

Stockholm 2010
Steg 2: Utbildning i hårmineralanalys & Metabolic Typing

Stockholm 2011
Certifierad terapeut i hårmineralanalys & Metabolic Typing

Stockholm 2012
Certifierad och kvalitetssäkrad terapeut i basmedicin

Göteborg
2013
Utbildning i Detox; Avgiftning och rening

Göteborg 2015


Varmt välkommen till Elme Energi och Hälsa
- När din hälsa är viktig -Elme Energi och Hälsa © 2011-2018 All rights reserved | 0705 - 35 30 70 | info@eehem.se | https://elme.eehem.se